VVV themarondleiding 1702 de slag om Stevensweert

Rondleiding, Tentoonstelling

STEVENSWEERT: VVV/Streekmuseum Stevensweert-Ohe en Laak, Jan van Steffeswertplein 1, van: 13:00 tot 14:30, VVV themarondleiding 1702 de slag om Stevensweert, Kosten:EU 5,00 pp., incl. entree museum, kinderen gratis, met de Limburg Card EU 1,00 korting

De rondleiding start in het Streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak. Aan de hand van de maquette van de vestingwerken en enkele gravures geeft de VVV gids uitleg over de aanleiding van het bouwen van een Spaanse vesting op "het Eiland in de Maas". Daarna wordt er verteld over de Slag om Stevensweert. Vervolgens wordt het "strijdveld" bezocht, waar de Slag om Stevensweert daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Daar wordt uitleg gegeven over de militaire betekenis van de diverse onderdelen van de vestingwerken.
Deelnemers kunnen gratis het Streekmuseum Stevensweert/Ohé en laak bezoeken.

Koop je e-tickets voordelig via onze ticketshop:

VVV/Streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak

Zo 3 november 2019 13:00 - 14:30 uur.