VVV themafietsroute Fietsen langs high-lights op het eiland

Rondleiding, Fietstocht, Tentoonstelling

STEVENSWEERT: VVV/streekmuseum Stevensweert-Ohe en Laak, Jan van Steffeswertplein 1, van: 13:00 tot 14:30, VVV themafietsroute Fietsen langs high-lights op het eiland, Kosten:EU 5,00 pp., incl. entree museum, kinderen gratis, met de Limburg Card EU 1,00 korting

Tijdens deze fietstocht begeleid de VVV-gids je langs diverse speciale plekken waar je doorgaans niet komt. Bijvoorbeeld het actuele project kasteeldomein Walburg. Neem een kijkje naar de herinrichting van het landschap rondom het voormalige kasteel Walburg. Onderweg brengen we ook een bezoek aan de Hompesche molen. En worden de vestingwerken eens vanuit een ander perspectief bekeken. Vervolgens leidt de route langs het nieuw ingerichte buitengebied met bloeiende fruitboomgaarden, kinderspeelplek, ooievaarsnest en visvijver. Na afloop kun je nog het streekmuseum bezoeken en de nieuwste aanwinsten bekijken. De entree is gratis voor deelnemers. Kortom: laat je verrassen. Ook voor de jeugd super interessant! De fietsafstand is maximaal 10 km.

VVV/streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak

Zo 5 mei 2019 13:00 - 14:30 uur.